Nye tilbud i Gratangen IL

Styret i Gratangen IL legger ned flere dugnadstimer på å tilrettelegge for nye tilbud og turnering.

Monica Eide-Hermansen er styremedlem i Gratangen IL og har sendt oss følgende oppdatering på nye tilbud i regi av idrettslaget:

Idrettskole

Vi startet i november 2018 opp med idrettsskole for barn i alderen 6-10 år. I løpet av 15 torsdager har barna fått prøve seg på 5 forskjellige aktiviteter (gym og hinderløype, håndball, ski, judo og til slutt fotball). Barna er delt i to grupper og all aktivitet har foregått på og rundt Gratangsbotn skole. Idrettsskolen avsluttes for denne gang 21 mars, men vi planlegger å starte opp igjen høsten 2019. 

Dans

Etter flere populære dansehelger starter vi opp med ukentlig dans for barn/unge på solen i Gratangsbotn. 

Førstkommende onsdag etter vinterferien blir det dans for mellomtrinnet. Førstkommende torsdag etter vinterferien blir det småskolen og ungdomstrinnet. Åpner for at førskoleungene også kan være med sammen med gruppa for de minste. Dansingen blir i gymsalen i Gratangsbotn.

Onsdag kl. 17.00-17.50 - 5-7 klasse. 
Torsdag kl. 17.00-17.50 - 1-4 klasse samt. evt. Førskolebarn.
Torsdag 18.00-18.50 - 8-10 klasse.

Kontakt Therese eller Ann Christin på 95558695/91335831 for påmelding. 

Gratangsturneringa

Fotballturneringen arrangeres 3 helga i juni i år (14-16 juni). Nord Norges største turnering på naturgress for barn og unge i alderen 6-14 år. 

>>> Her kan du lese gode reportasjer fra gjennomførte turneringer i avisen Fremover.


På bildet, styret i Gratangen IL: Fra venstre: Hanne Lundberg, Monica Eide-Hermansen, Kyrre Kalseth, Tor Einar Svendsen, Frank Hoff og Ruben Åkenes. Ikke tilstede: Dagfinn Eidissen, Birgitte Agathe Bjerkeli og Anja Karlsen. Foto: 

Mikael Marius Brendvik
Styret i Gratangen IL