Morgans Skip

Morgans Skip er verdens største mobile treskulptur, skapt av den verdenskjente svenske multikunstneren Calle Örnemark. Skulpturen kom til Gratangen sommeren 2008, og står på Lille Jamaica ved innseilinga til Gratangen i Sør-Troms.

Skulpturen er Calle Örnemarks fantasi av Fragatten Oxford som Kaptein Henry Morgan seilte i Karibia på 1600- tallet. 

Morgans Skip er en gave og en drøm, et symbol på utvikling, læring, bygdemobilisering, kompetanse og vilje, og seiler verden rundt lastet med kreativitet, lek og gode krefter. I kjølvannet bobler utvikling og mobilisering, nye havner og seilingsleder.

Skulpturen er reist av en engasjert befolkning med støtte fra lokale og regionale offentlige og private bedrifter, Gratangen kommune og Troms fylkeskommune. 

I kjølvannet av skulpturen er rederiet Morgans Skip AS opprettet med målsetting om å bidra til, skape, og utvikle kultur- og næringsvirksomhet.

Morgans Skip er den svenske multikunstneren Calle Örnemarks fantasi av Henry Morgans fregatt Oxford, som han seilte i Karibia på 1600-tallet. 

   

Captains Cabin overnatting

Velkommen til Captains Cabin og Morgans Skip! Med det nye og nydelige bygget - kjøkken, møterom, kafé og overnatting - får stedet en ny dimensjon.

Om dere vil jobbe noen dager, ha nye tanker og ideer inn i team og jobb eller bare vil nyte stor kunst, bølger og vær - er dette plassen på jord!

I Captains Cabin finnes to senger, madrasser til ekstra personer, kjøkken, dusj, vaskemaskin, eventyrlig utsikt og karibisk stemning- bare for deg!
Mer info finner du her: 

Morgans Skip på facebook

Nettsider Morgans Skip

Booking Captains Cabin

Paul Håvard Zylla
Kunstneren Calle Örnemark
Morgans Skip
Adam Sébrie
Captains cabin
Morgans Skip
Paul Håvard Zylla
Morgans Skip
Morgans Skip