"Erlikpluss"

Kyrre Kalseth, en av gründerne bak firmaet «Erlikpluss» som er lokalisert i Eliborg, Gratangen.

Hvorfor holder du til i Gratangen kommune?

Det er en rekke grunner til at vi har valgt å etablere basen for vår virksomhet i Gratangen. Hovedsakelig handler det om lokal kjennskap og nettverk av kunder og relevante kontakter.

I tillegg ligger Gratangen sentralt i forhold til å nå store marked. Vi kan gjøre prosjekter i både Harstad, Narvik og Tromsø regionen, i tillegg til alle kommunene rundt. Setter man en sirkel med 3 timers kjøretid rundt Gratangen så når man rundt 200 000 mennesker.

Dette, samt at vi har ambisjoner om å få til et spennende kontorfellesskap på Eliborg Kulturhus i Gratangen er med på gjøre dette til en attraktiv base. Vi ser allikevel ikke på lokalisering som avgjørende, da vår virksomhet i stor grad kan foregå over nett og over store avstander.

Våre partnere i Erlik Pluss holder til både i Oslo, København og Koh Samui, Thailand.

Hva er de viktigste satsningsområdene i bedriften?

Bedriftens hovedsaklige virksomhet vil være innenfor de kreative næringer, med fokus på å skape helhetlige prosjekter innenfor arkitektur, design og utvikling.

Kort fortalt arbeider en med planlegging og utvikling og leverer konsulenttjenester til det offentlige og private markedet. Vi utvikler produkter, tjenester og tegninger for både arkitektur og interiører samt møbler og andre produkter, i tillegg har vi spesialkompetanse på visuell kommunikasjon innen 3d modellering og animasjon. Kompetanser som finnes lite av fra før av i regionen.